Bonde? Jag!

Ja det är som det står.... har vart bonde i 10 dagar nu..är riktigt roligt, men även svårt.  Har haft en hel del prövningar . Fast i stort har det vart väldigt roligt!
Mina föräldrar har vart på semester i Danmark. Och därför har jag haft gården.

Har bjudet upp mina vänner på bad och jag har fikat å pratat mycket med jenny! Så skönt att ha någon som förstår vad man går igenom. Och sen har jag vart med emma på Ljusparty. Riktigt roligt! Vad tur att du kom på den iden!!

Men nu är jag hemma i stan.

Börjar ju skolan i morgon.. känns rätt okej, fgast lite nervöst! Som alltid förstås!

Ja ja nu ska jag gå å försöka bota min förkylning!

athjooooooooo!!!

Saknad och kärlek

Ja helgen har egentligen bara vart en stor besvikelse uppe på allt annat, men varför skriva omd et nu.. Jag vill itne ens ta i det med en tång så vi struntar helt i det!

Jag var å träffade min kusin här omdagen å åt pizza. Så jag, Emelie och benny chrasade hemme hos honom å bara mådde gott ihop. Satt å snacka å kolla lite film. Och förstås så diskuterade vi senaste Filmerna vi hade sett.

I går åkte jag med Martin upp till Lundsjön, var riktigt mysigt, Vi kollade på en film som jag har fått lånat av Emelie (Tack!). Fast jag är verkligen impad av att Martin såg hela filmen... Han hade jobbat 11 timmar å så var han ute med mig kvällen före..  men han låg bredvid mig och skrattade och jag  bara myste. Jag Älskar verkligen dig ! 

Ja vad mer kan jag säga om den här helgen.. jo förstås var det roligt att träffa alla vänner. Lite sorgligt att säga adjö till Lasse som åkte ner till skolan i skåne.. men vi ses på höstlovet! Kommer absolut att sakna dig... Det är ju bara du som känner mig som den jag verkligen är! Tack för att du alltid har funnits vid min sida med bra råd, massa kaffe och ett helt otroligt sätt att få mig att känna mig trygg! 
Utan dig hade jag inte vart den jag är ! 

Vi får ut å glida tillsammans nästa sommar! 

Det som egentligen har berört mig mest är den här helgen är Martins kärlek till mig... även om många inte förstår den.

Han gör verkligen allt för att skydda mig..  Han bevisar det om och om igen! 

Vad har jag gjort för att förtjäna dig, älskade?

 

Jag älskar dig, gubben min

 

Barnskirk å Frissan

Ja då är det nästa slut på en vecka till.

Har vart en rätt okej vecka. Tvättade i måndag, softade i tisdags. I Onsdags åkte jag hemöver till Lundsjön... Var där för att sitta barnvakt i 6 Timmar. Skulle passa  mina kusinbarn. Så¨jag skulle ha min go flicka på 7 år och lillgrabben på ett halvår.

Låt er inte luras av leendet

 
Även om han normalt är go å glad betyder inte det att han tänkte vara det den dan jag skulle sitta barnvakt!
Så Visst gick det bra,en stund, tills han kom på att vi skulle äta å vi fick besök mitt i maten. Pojken skrek som besatt. Det vara bara att ge upp matningen å stoppa honom i sängs. Efter att han sovit å Fått lite mer mat så var han snäll och Glad.

Men tur för mig hade jag hans storasyter där oxå. Hon hjälpte mig och såg till att allt blev rätt! Vilken tjej alltså. och bara sju år !

Jag måste även säga att utan mamm, pappa å martins hjälp hade jag nog vart helt slut körd!  Mina föräldrar har takterna kvar när det gäller småbarn! Skulle ju itne förväna mig om de egentligen önskar sig egna barnbarn, men det blir inte än.

Å Min älskade Martin, Han var med å passade å satt med lill-killen, men när det kom till bajsblöjerna hörde man honom ropa efter hjälp!
 


Pojkarna


Egentligen gick hela onsdag å torsdag åt att passa dessa två ilbatingar. Fast jag hade väldigt roligt!

Så i dag ,fredag, vid tiotiden hade vi landat här hemma i stan. Kändes riktigt bra.

Hade beställt tid hos min frissa idag vid 12. Är jättenöjd. Jag brukar gå på Åsas Salong.

Nu är håret både kortare och slingat! Känns skönt å härligt!


Så tills vi ses å hörs igen

En massa Första!

Ja då var det min Första blogg som äntligen skappades. Ett enkelt musklick å så var den född.
 Så nu när det Första raderna skappas känner jag mig ganska upprymd, liksom sprallig.

I helgen så firade jag och min sambo vårt Första år tillsammans. Helt otroligt mysigt!
Ja så för ett år sen så tog jag med mitt krogragg hem och här sitter vi nu ett år senare, lika underbart förälskade som då.

Så Åre var helmysigt, fast det regnade nästan hela tiden. Vi fikade och shopade hela dan, när vi äntlige beslutade oss för att lämna åre å bege oss hemåt så fick vi syn på Åre Choklads stugan.... Så det blev en tvär gir in på parkeringen å så Handlade vi chokllad så att det stod oss ur öronen.

Fast jag ska inte glömma att nämna fredagen med mina vänner.

VI hade Filmkväll här hemma hos mig. Var riktigt roligt, kändes som evigheter sen vi satt på stråket å tokade oss.
Vi såg Filmen "Something New". Stod att det var en komedi, men det var det inte. Egentligen var det en romantiskt drama. En riktig mysig film. 

Vi hade gjort knytkalas av hela kvällen och alla hade med sig nått gott. Mitt vardagsrum räckte knappt till. Så mycket snacks hade vi.

Jag har riktigt saknat att umgås med tjejerna, det har blivit alldels för länge emellan vi har setts, men men det ska jag försöka att ändra på.

Har pratat lite med en av dom i dag. Vi har pratat om att åka till Paradisbadet i ö-vik och en krogrunda i helgen, men än så länge hänger allt löst.

Men den som väntar på nått gott....

~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0