Kastrerad

Ja idag har Pirri Pirri blivit kastrerad. Hämtade henne för en timma sen. Är så lite å trött, men vill promt vara uppe å kolla vad matte gör.
image1

image2
Så här ser hon ut nu! Gillar inte tratten direkt.
tog kortet nedan i går.. är hon inte för gullig?


image3

Glad Alla Hjärtans Dag

image60
GLAD ALLA HJÄRTANS DAG
ÖNSKAR JAG ALLA MINA VÄNNER

Ett och ett halvt årJa så länge har Jag och Martin varit ett par. Känns underbart att allt går så bra. VI har ju haft ett par perioder då det vart lite mer jobbigt, men just nu är vi nästa som nyförälskade igen.
Vi har passat på att mysa extra mycket de senaste dagarna. vI har sovmorgon tillsammans i dag och i morgon är båda lediga. Tyvärr så är jag förkyld, men det rä nog den enda fläcken på vår sol!image57

På tal om i morgon så är det Alla Hjärtans dag i morgon. Trevligt i sig viserligen, men vi har en liten stumpa som blir hela 6 månader gammal.
Hon är riktigt i bustagen och leker i stort sett hela dagarna för att sedan kunna sova hos husse å  matte på natten.
man känner oftast att hon kommer och lägger sig bara en lite stund efter oss. Och i regel sover hon på ett av mina ben. Tydligen mysigt enligt henne, men jag tycker att det borde vara obekvämt.
 
Har inte koncentrerat mig så mkt att gå ner i vikt på sistone. Har gått ner 16 kg totalt. Jag får ta och försöka lite mer nu framöver.

LÄgenheten börjar bli bebolig... vi har fått upp allt från kartongerna, men allt är inte ännu på plats...
Fast vi ska färsöka göra ett ryck i morgon. Får se om det bllir klart då.


~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0