Tillfälligt avbrott

Ja nu är det så att min dator hemma har tagit semester.
Den funkar itne.. är på lagning.
Så jag kan inte uppdatera bloggen.

Vad gör man när drömmar dör?


Jag har rätt djupt rotade drömmar om vad jag vill åstadkomma här i livet. Just nu känns det som en av dom håller på att dö ut. Att tiden har runit i väg. Att det inte kommer bli av.

Jag undrar vart livet är på väg. Jag ser vänner och familj slå sig ner och få ordning på livet.. själv är man fortfrande kvar i samma stadie som efter gymnasiet. Utan säker framtid. ¨Visst jag har bestämt mig för att plugga, men kommer det att ge den stabilitet jag längtar efter.

Känner mig fortfarande som vikarien på jobbet. Vet att jag är långtidsvikarie, men hade hoppats på att det skulle kännas mer som "på riktigt" .

Sitter och kollar på massa tatueringar idag.... har hittat en massa fina. Känns lite synd att man är så feg och itne vågar ta en risk... Fick för ett år sen ett erbjudande av en jag känner lite smått om att flytta och få jobgb som tattueringslärling. Hade vart fränt att provat på, men jag vågade verkligen inte bara kasta mig ut och följa impulsen som slog mig så hårt. Tänk om det inte var på riktigt? Tänk om det var det? Tänk vad jag skulle ha jobbat med nu? TÄnk om bemötandet vart annat?

Många om men inga svar. Är det hur livet funkar? Är det så att vi alltid kommer att gå å fundera på vad som kunde ha hänt om man gått åt andra hållet ? Eller finner vi tillslut ett lugn när allt är rätt?
Varför ska det jämt vara så svårt att ta en okänd väg i stället för den trygga? Varför är jag så bestämd på att leva i det trygga och inte utmanna mig själv? Har jag någonsin utmannat ellet har jag bara följt strömen framåt?

~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0