Vattenlek

Mysigt att leka med vatten på balkongen. 20130530-163621.jpg

Sista tentaplugget?

Sista två föreläsningar på fredag, men räknar dem som en. Har börjat gå igenom gamla tentor och se formuleringar som kan vara aktuella. En del känns igen och en del känns väldigt nytt. Tur jag har några dagar på mig att traggla. Ska även plugga in en annan tenta som jag har släpande. Inte så roligt, men det ska göras. Bara att kämpa på för snart bör jag vara klar! Idag lyxar jag genom att plugga på balkongen. Varmt,men härligt.

Min stora kille

Vad dagarna går fort. Hinner inte mer än på jobbet så är dagen slut. Så mycket nytt, men så kul. Än så länge trivs jag bra och lär känna mina kollegor bättre för var dag. Har en liten kille som sover på min arm. Borde försöka ta mig lös men så mysigt. Dock har vi gått tillbaka till Mycket vaken tid på nätterna. Hoppas att denna period ger sig snart. En annan sak om vår lilla kille är att i morgon blir han 16 månader. Så fantastisk. Inser efter ett par besök med nya små underverk hur mycket som har hänt. Ofattbart att lite inte kunde för ca 4 månader sen. Han babblar på och förstår så otroligt mycket. Min lilla bebos är ju en stor kille!

20130523-185344.jpg

Första dagarna

Arbetat mina två första dagar. Trivs otroligt bra och tycker jag hänger med bra på det som jag lär mig. Men det återstår väl att se när det blir mer allvar. Nu sitter jag i soffan. För trött för att göra något seriöst. Så det blir egenvård istället. Måla naglarna, fila fötterna och smörja fötterna, brittisk kriminalserie och en kopp körsbärste från min favorit teaffär. Ska hämta ner sommarskorna innan kvällen är slut. Verkar bli en fin och varm helg. Plus att mina fötter är trötta efter att gått med klack dessa två dagar. Älskar mina skor, men är ovan att inte skrutta runt i dem. Imorgon ska jag gå till jobbet och då behöver jag bättre skor.

Framåt och bakåt

Vad tiden går fort. I morgon ska jag göra min första dag på mitt nya jobb. Är både spännande och nervöst. Fast mest känns det overkligt. I och med detta jobb kommer insikten att mina tre år på universitetet över. Så med andra ord är det strax dags att avsluta ett kapitel i mitt liv för att börja med ett nytt oskrivet kapitel. Blickar bakåt på dessa tre år. Har svårt att förstå hur fort det gått och hur mycket som har förändrats sen jag började på universitetet. När vi började var det bara jag och Martin. Nu har vi en son. Vi var sambos. Nu är vi gifta. Vi bodde i vår lilla skolåda. Nu äger vi vår större lägenhet. Från att arbetat som vikarie till en fast tjänst. Förutom det ovan har jag även utvecklats som person. Det är svårare att beskriva allt som jag upplever som utveckling hos mig själv. Nu ligger slutspurten framför mig innan detta kapitel är färdig skrivet.

Sitter på skolan och jobbar med uppsatsen. Försöker göra klart de sista korrigeringarna så vi får den godkänd. Veckan har gått fort och nu är det en ny. Vi hade en massa mysigt i slutet av veckan och med det gick bantningen inte så bra. Men men nya tag denna veck

Uppdatering

Åh i söndags var det en riktigt mysig dag. Massa besök, härlig promenad med svägerskan och god middag. En son som lekte ute med sin faster ute medan vi fixade inne. Martin kom hem med andra säsongen av True Blood som han gav till mig. Tusen tack älsklingen! Så i går var det tydligen dags att betala för en underbar dag. I går morse släppte Samuel min iPhone 5 i toaletten. Panik och fiskade upp mobilen. Fönade den, men men var bara att lämna in den. Tur att det går på hemförsäkringen. Så igår blev det en hel del muttrande, men samtidigt kunde jag inte vara arg på Samuel. Han gör ju inte saker för att vara elak utan bara för att han vill se vad som händer. Idag ha varit mycket mys med liten, en hel del på skolan och juridik. Är trött och här huvudvärk, men njuter av lite lugn och stickning så här på kvällen.

Kan själv20130504-112321.jpg

Jobb

Då var det bestämt. Jag har fått ett startdatum på mitt nya jobb. Åh, jag längtar tills jag får börja. Är både spännande och lite nervöst. Det roliga är att två dagar efter jag börjat ska jag på AW. Är väldigt länge sen jag var på AW och ska bli kul att lära känna mina kollegor bättre. Åh examen är nära och jag har redan fått mitt drömjobb.

Till liten20130503-192749.jpg

20130503-192754.jpg Svärmor var på IKEA igår och hon hade köpt dessa fina till Samuel. Lampan har jag länge funderat på, men med 20 mil till närmsta IKEA har den inte blivit inköpt. Och hur bra är det inte med målarförkläde när man ska äta själv. Kanske klarar vi att hålla kläderna rena lite längre nu när han inte kan vrida bort haklappen som han vill. Tusen tack Farmor hälsar Samuel

Mysdag

Njuter av ett varmt bad. Martin lägger Samuel och jag njuter. Vi är husvakt i helgen och då passar jag på att njuta av ett varmt bad. Saknar att vi inte badkar hemma hos oss, men tur att man får njuta av varma bad hos föräldrarna. Idag har vi vart i offerdal. Samuel har fascinerat tittat på traktorn. Tro inte att det är okej att flytta på sig när traktorn kommer i närheten. Då får man snällt stå still i vind, rusk och regn. Haha jag som försöker tänka genus, men har misslyckats med traktorn. Får väl hoppas att jag gör samma ansträngning om vi skulle få en flicka någon gång. Massa bus med farmor och faffa. Så kul att se hur Samuel leker och busar. Full fart hela dagen. Förutom en timma då han sov. Den timman passade jag och svärmor på att ta en rejäl promenad. Riktigt skönt och välbehövligt. Efter pyssel och god middag begav vi oss hemåt. Snart blir det fredagslyx med räksmörgås.

Det funkar

Är riktigt roligt att ställa sig på vågen. Vikten går sakta neråt eller på 1,5 vecka har jag gått ner 2.8 kilo. Känner hur motiverad jag blir genom att se att det funkar även om jag har varit ute på restaurang, middag med vänner och annan vardagslyx.

~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0