Stickning och virkning.

Jag verkligen älskar att sticka och virka. Just nu spenderar jag de flesta kvällarna med något sorts handarbete. Jag har minst två projekt igång och drömmer om många fler. De senaste jag har gjort är ett par vantar till mig själv samt ett par som var beställda. Mina vantar De beställda vantarna. Mönstret heter Pirate Mittens och finns här. Innan vantarna virkade jag ett barnvagnshänge. Gjorde även detta barnvagnshänge till våran son och tyckte det var jättekul när jag fick en beställning på dessa ugglor. Jag funderar på om det skulle gå att experimentera med garn och göra ugglorna lite större som gosedjur.   Just nu arbetar jag med ett par raggsockor till Samuel och en filt.  

Min lilla underbara prins.

Jag önskar att jag kunde skriva ner och dela med mig av alla stunder, men det har blivit svårare att hitta de rätta orden. För kan någon annan förstå undret i att mitt barn utvecklas. Visst till en del kan man dela med sig av det som sker, men det är en speciell stolthet när Samuel visar oss allt nytt han lärt sig. Jag tycker att var och varannan dag säger han ett nytt ord som vi förstår. Han leker i vattnet när han badar. Han hittar på bus och en massa stoj varje dag. Han är helt fantastisk. Jag har lite dåligt samvete fortfarande. Det känns som jag missar det mesta av Samuels vakna tid då jag jobbar. Förstå mig rätt jag trivs och gillar mitt jobb, men jag längtar jämt hem till liten. Så att mötas av en liten kille i sin pappas famn som vinkar i fönstret när jag kommer hem blir en höjdpunkt. Att han springer och ska öppna den låsta dörren gör mig riktigt glad. Han är verkligen min lilla prins, mitt charmtroll.  

Sömn och stickning

En trött mamma som hellre skulle sticka på sina egna vantar än att gå och lägga sig. Men när man ofrivilligt får göra morgon kl 4 så blir det att lägga sig i tid. Tror Samuel är i en utvecklingsfas och är lite otrygg att dova själv på ditt rum. Han vill helst att bi ska gosa, prata och kliva upp när han kommer in till oss. Men jag vägrar kliva upp före väckarklockan så vi kämpar på och hoppas allt lugnar ner sig snart och han vill sova igen. Själv är jag riktigt pysseltokig. Stickar och virkar på löpande band. Ska ta någon kväll och göra lite fina smycken samt laga dom som använts flitigt. Tänkte visa det senaste avslutade projekt. Vilken är en beställning som snart kommer pryda ett litet mirakels vagn.

20131021-214617.jpg

Träna

Det må vara tisdag, men det känns som veckan bara springer iväg. Kanske beror det på att jag längtar till helgen. Ikväll väntar gymmet. Har inte varit där sen i början av sommaren. Ska försöka komma igång med träningen igen. Skulle vara riktigt skönt att få lite bättre styrka och kondition, men samtidigt är det väl inte så svårt bara jag kommer igång. Måste bara ta mig i kragen. Vet att jag kommer känna av träningen i morgon, men hoppas på att jag verkligen kommer in i träningen igen. Tror att det finns stora chanser då även en vän ska komma igång med träningen. Skönt att ha någon som jag kan träna med.

~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0