Ny tröja till Samuel.

Jag har sytt en tröja till Samuel. Helt klart nöjd. 


Myshelg

Vi har haft en fantastiskt fin helg. Sil, värme och massa bus. På lördag for jag och Samuel till offerdal. Hälsade på farmor och farfar Mats. Min svägerska med familj kom också och vi passade på att umgås. Samuels stora idol är ju hans kusin Max och Samuel var han hack i häl hela dagen. 
Det roliga är att Max också verkar trivas och framförallt vill vara med Samuel. Dom är verkligen hur mysiga som helst. 

Söndag spenderade vi i stan. Åkte ich köpte en cykelvagn. Solade på balkongen medan Samuel sov och fick besök av mormor och morfar. Tror vi var ute större delen av dagen. 

Vi fixade det sista på balkongen och passade på att sitta ute till en bra bit in på kvällen. Jag vekligen njöt. 

Tanken var att inviga cykelvagnen i morse, men jag var alldelesdör trött efter en del strul på småtimmarna. Men han ser ju ut att njuta när han fick provåka igår. 


Ovanlig dag

Samuel somnade som sagt i famnen igår och skulle sen prompt inte somna. Vid 20.45 orkade han inte kämpa på längre och somnade. Var väl lite orolig att han skulle komma vid 11 och sen vara vaken, men nej han har sovit till kl 6. Då kom han och kröp ner hos mig och somnade om! Det händer aldrig.  Han sover än och nu aka jag passa på art njuta av denna mysiga morgon. 

Duplo och helg.

Äntligen helg och vi ser fram emot soliga dagar och härligt umgänge. Just nu sitter jag i soffan med lilleman sovande i min famn. Är underbart mysigt. 

Jag passade på att sluta lite tidigare idag. Vi hämtade Samuel och promenerade till en lekplats. Full fart en stund innan vi fortsatte till Tages för årets första mjukglass, men först hämtade vi ett paket som kommit. 
Det var från Gåvan för blöjkoderna hos Libero. Samuel har hållit hårt i lådan hela vägen hem. 

En riktigt bra gåva som uppskakades direkt. Jag hoppas det kommer finnas flera gåvor från lego duplo i framtiden. 

Färdiga projekt.

På senaste tiden har en del projekt blivit klara. 


En kofta i storlek 3 månader. 
Ett nytt armband. 

En mössa En filt till Samuel. 

Virkar en katt i klänning


Samt ett par strumpor. 

En sån där dag

Idag är det just en sådan dag. En sådan dag när allt börjar på topp och snabbt banar utför. Mot alla odds vaknade jag pigg. Samuel var på sitt allra gosigaste humör och jag passade på att kramas extra mycket. 

Efter frukosten ville Samuel gå ut och vi följde efter. En 30 minuters lek innan Samuel tappar allt sitt Goa humör pch ligger mest på marken och skriker. Vi hämtar trehjulingen och för några minuter verkar allt vara löst. Men ack så fel vi hade för strax efter bryter samuels dåliga humör fram. 
Vi ger upp och går in. Myser med film och försöker ladda upp batterierna för en mysig eftermiddag. Sömn

Jag lär få ångra att jag skriver detta, men jag måste skryta om min prins. 

Nu mera sover han oftas hela nätterna, dvs från 19 till 5-7 på morgonen. Så härligt. Nackdelen är l att jag själv behöver sova så mycket nu mera. Så lyckas jag sova ordentligt en natt brukar jag få vara vaken nästa natt då jag är pigg. Så jag ska verkligen inte klaga. 

Annars så passar vi på att mysa en massa här hemma. Vår lilla prins passar på att vara nära och go med oss. 
 

Glad


Jag känner mig pigg och glad idag. Raka motsats emot igår då jag var nära att krypa ihop i ett hörn och gråta. Det känns verkligen att vi vant oss att sova och att bli väckt efter ca 40 min och vara vaken halva natten var inte roligt. 

Jag har kommit hem och krupit upp i soffan med stickningen. Väntar på att Martin ska komma hem och kolla på film med mig. För hoppningsvis kommer han även med mitt paket som kommit med posten. Lite nyfiken på vad det kan vara. Har två paket som ska komma inom det närmsta. Så spännande värre. 

~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0