Tillbaka i vardagen

Nu är jag tillbaka i vardagen. Det känns oväntat bra. Jag har hunnit strukturera mitt jobb, fått lite rutiner och en son som är utmattat efter dagar med lek på dagis. 

Jag måste ha de bästa kollegorna som finns då det inte var mycket att ta tag i efter hela min ledighet. Det mesta har jag hunnit gjort och det som är kvar är överskådlig. Vet att sist jag var borta så kom jag tillbaka till ett kaos. I alla fall kändes det så. Så det var jag bered på, men jag blev positivt överraskad! 

Nu längtar jag till första helgen och mys med goda vänner. Helgerna blir ju extra Lyx när man arbetar. Sommarens sista lediga dag

Idag är sista dagen hemma innan jag ska börja jobba efter sommaren. Nu upplever jag blandade känslor. Visst ska det bli kul att börja jobba igen och framförallt träffa andra vuxna under dagarna, men jag kommer samtidigt att sakna min lilleman och allt mysigt som vi har haft här hemma. Samuel är en riktig gosig kille som gillar att kramas mellan sina utbrott över saker han inte får göra. 

För sommaren har inte varit helt smärtfri. Samuel har kommit på vad trots är och vi har haft en hel del utbrott då Samuel inte fått sin vilja igenom. Det lär nog fortsätta, men jag hoppas han inser snart att det inte fungerar att kasta sig på golvet och skrika sig trött. 

Men sammanfattningsvis har vi haft mer fina minnen och mysiga stunder än dåliga. Så jag är väldigt nöjd över beslutet att vara mammaledig över sommaren.  

Nytt till hösten.
Detta står högt på listan över saker som bör inskaffas och jacka är verkligen ett måste. Dock vill jag ha jackan i blått och inte i grönt, men jag hittade ingen bra bild på den blå varianten. 
Sen gillar jag att det verkar vara mycket stjärnor på höstens kläder.  Jag älskar verkligen stjärnor på barnkläder. 

Förhoppningsvis hinner jag gå en vända på stan och kolla efter lite smått och gott. 

Sista veckan

Nu är jag inne på min sista vecka av ledigheten. Är lite vemodigt att tänka att om en vecka ska jag vara på jobbet och Samuel på dagis. Samtidigt ska det bli skönt att få lite mer struktur på dagarna och jag saknar delar från jobbet. 

Så det är verkligen både och. Den här veckan passar vi på att njuta lite extra. Vi har bokat in besök hos vänner, ett besök på dagis och idag är vi barnvakt till två av samuels vänner. 

När jag tittar tillbaka på ledighet finns det mycket jag önskat att vi gjort och planerat in, men samtidigt har vi haft otroligt mycket tid att bara vara jag och Samuel. 
~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0