Mys och bad

Gårdage. Började med en dålig natt som ledde till en trött förmiddag. Även fast vi var trötta blev lägenheten städad och vi tog en vända på stan. För min del blev det en ny maxiklänning och fyra pocket. Vi handlade även tomater pch blomkål från Ås Trädgård som stod och sålde på torget. 

Efter en behövlig vila så packade vi väska och for i väg på Andersön. Jag kan ha fel, men jag kan inte minnas att jag varit för tidigare. Samuel gillade tanken på ett dopp och var snabb som den på se hala stenarna. Själv var jag inte lika snabb och efter en stund åkte skorna på för att jag Skulle kunna följa hans tempo. Jag doppade mig två gånger och satt en stund i vattnet medan Samuel plockade sten. Jag är väldigt imponerad över vår lilla kille som prövade att ligga på mage i vattnet. Sen avslutade  vi dagen med att försöka få Samuel att sova så vi skulle Kunna äta middag på tu man hand. Det slutade med att vi var tre som åt sen middag. Jag passade på att börja på en ny roman efter att lillkillen somnat. 

Hälsning i värmen

Så många inlägg jag påbörjat, men inte avslutat på sistone. Men vi har det bra i värmen ich tack vare goda vänner har Samuel plaskat ordentligt de senaste dagarna. Sommar och potträning.

Jag njuter av lediga dagar med lilleman. Eller för arr vara helt ärlig så varvas dagarna av raseriutbrott från vår kille som hamnat i trotsåldern tydligen och en massa mys och kramar. 

Efter två kalla veckor har solen och värmen letat sig tillbaka. Vi försöker vara ute och leka. Antingen i någon park eller på våran balkong. Samuel badade några av sina leksaker idag, men mest blöt var nog han själv. Älskar att han försökte doppa huvudet i baljan medan kepsen var på. Efter en stund kom han på att han kunde kasta av sig kepsen och doppa hela huvudet. 


Tanken är att vi ska försöka ha lite potträning under mina lediga veckor. Går sådär kan jag ju erkänna. Men idag har han gått runt i kalsong utan olycka. Dock hade nog allt redan hamnat i blöjan, men men vi får försöka mer under eftermiddagen. Ser fram emot att slippa blöjorna, men misstänker att det kommer ta en stund till innan han är blöjfri på dagen och ännu längre innan han är helt torr på natten. Jag vill inte stressa på honom heller så vi tar det sakta. Är det någon som har tips tar jag gärna emot dessa! 

Nu mullrar åska och solen skiner för fullt. Det är dags att väcka lilleman och förhoppningsvis får vi en solig eftermiddag med massa bus. Idag önskar jag att vi hade haft en trädgård så han kunde ha fått badat i en barnpool. 

Och som på beställning kommer en nyvaken gofis. 

~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0