Underbara helg.

Åh jag borde skriva oftare. 

Hela den hör helgen har varit så härlig. Jag fick tjuvstarta helgen redan på fredag och då passade jag & Samuel på att åka på badhuset. Vi lekte en stund inne på baby/barnavdelningen, men mestadels var vi i stora bassängen. Samuel rycker den är väldigt spännande och vi undersöker den för fullt. Vi fick sällskap av Linda och träffade Emil som arbetade. Hade en liten prins som däckade i bilen hem och då tar bilfärden Max 15 min om det är mycket trafik. 

Sen har vi varit hos mina föräldrar. Jag sov till efter nio på lördagsmorgonen. Det var väldigt länge sedan jag sov så länge. Vi passade på att njuta av det fina vädret på förmiddagen och på eftermiddagen tog vi en promenad till ett vindskydd där vi hade mellis. Samuel gick nästan hela sträckan på 1,6 km. Vi passade även på att gå i terräng och titta på myrorna som sprang på vägen.  
Idag har vi varit ute nästan hela dagen. Det gäller ju att passa på när vädret r så fint. En massa lek ute hos mormor och morfar på förmiddagen och på eftermiddagen har vi handlat glass och lekt i en av parkerna. 

Tänk att vi redan har kunnat varit ute i shorts. 

Nu sover liten, Martin är ute och jag ska sätta mig i soffan med min virkning. 

Vaken kväll

Så vara vi tillbaka på dålig sömn och en pigg pojke. Är ganska säker på varför vi hamnat här igen och efter 10 adagar är jag rätt trött. Tur i otur är ju att Samuel vaknade innan jag lagt mig. Slipper bli väckt när jag just somnat. En sak att vara glad för. En annan är att Samuel är väldigt kramsjuk när han vaknar och det gillar jag.

Nu är det väldigt tyst och förhoppningsvis sover han igen. 


~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0