Gott nytt år.Mina topp nio bilder på Instagram

Ja, inte helt oväntat är samtliga bilder tagna under Noels första månad. Mon favoritbild är den med mig, Samuel och Noel. Tänk vilket fantastiskt år vi fått varit med om. En ny familjemedlem. Ett syskon och den kärlek jag ser mellan bröderna. Samuels utveckling och alla mysiga stunder tillsammans. Tack 2015! Jag hoppas vi får uppleva många minnesvärda stunder även under 2016. 

Vilken natt

Fått sovit i stort sett hela natten. Vaknat och stoppat i nappen två gånger,men annars sovit! Så nu är jag utvilad och på ett toppenhumör. Nu väntar en dag med bus, lek och sällskap. 
Min lilla kylskåpstjuv

3,5 timmars sömn

Det var all sömn jag fick natten mot tisdag. Trött, irreterad och väldigt kort stubin började dagen med, men så vände det. Jag har varit otroligt pigg med tanke på hur lite jag sovit. Barnen har varit snälla och lugna. Precis som dom känt på sig att idag är det inte värt att reta upp mamma. 

Dagen börjar närma sig kväll och natt igen. Jag hoppas verkligen att vi får sova mer, men det återstår att se
 Noel ligger i spjälsängen och varvar ner. Han vägrar lämna tillbaka den tomma nappflaskan och pratar för sig själv. Håll tummarna för att vi får sova inatt. 

11 månader och jul.

Snart har Noel funnits hos oss i 11 månader. Det känns som tiden bara sprungit iväg och mycket har hänt. Senast i förrgår släppte han vardagsrumsbordet och tog två steg till mig. Små, vingliga, men kontrollerade steg. Inte hans första, men helt underbart att få uppleva. 
Noel är dessutom mer vild än jag minns att Samuel var. Det är blessyrer, blåmärken och småsår. Han har även fixat fläskläpp och bitit sig i tungan rejält. Ja, livet som småbarnsmamma är inte så lugnt. 

Hos Samuel tar språket allt mer fart, men vi är inte ikapp än med språket. Samuel är väldigt snäll, men det märks att han blir irreterad när lillebror kommer och lägger sig i mitt i leken. Fast andra gånger är det mys, kramar och lek bröderna emellan. 
 Jul firade vi hos mina föräldrar. Det var väldigt lugnt och vi anpassade oss mest efter barnen. Det var julklappar i överflöd och två väldigt trötta barn på kvällen. Iår kom även tomten för första gången. Samuel öppnade dörren och ledde in tomten. Inte alls rädd. Sen delade de ut klapparna. Noel var mer tveksam och höll sig lite mer avvaktande i pappas famn. Noel åt upp paketen. 
Nu är det några lugna dagar med pojkarna att se fram emot. 

~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0