Kvällens skapelser vid symaskinen.

Det blev en produktiv kväll. Förutom lekdräkten har jag gjort klart en kortärmad body i strl 74 till Noel. 
Sen har jag för första gången sytt till mig själv. Det blev ett par leggings. 

Owl and Foxes

Nu har jag äntligen knappat lekdräkten till Noel. Den är i storlek 74. Jag älskar verkligen det hör tyget. 


Sommaravslutning på Jamtli.

Idag har vi varit på öppna förskolans sommaravslutning. I vanlig ordning var vi på Jamtli. Noel valde att sova medan vi var där, men Samuel hade riktigt roligt. Jag fick sällskap av pojkarnas farmor och tur är det. Det blir mycket spring för att inte Samuel ska på egna äventyr. 
En av favoritplatserna är tåget på Jamtli.  Vi var själv där och lekte. 
Vi var även vid båten och i Hackåsgården. 
En av höjdpunkterna var när vi upptäckte att kompisgungan var ledig. 

Polarn o pyret kaninen

För ett tag sen vann jag ett presentkort på polarn o pyret. I min motivering skrev jag att om jag vann skulle Noel få deras kanin då en del av pengarna skulle gå till childhood. Så idag slog jag till och köpte deb efterlängtade kaninen. 
 Den blev genast en favorit och jag hoppas att vårt bidrag till childhood kan göra ett annat barn glad. För visst det är inte en jättesumma som skänks, men det är bättre än inget. 
Så tack polarn o pyret för presentkortet. 

Noels första tand.

Jag tror det knappt, men Noel har fått sin första tand. Längst in på höger sida sticker en liten vit gadd upp. Trodde nog det skulle bli framtänderna som skulle komma först, men så blev det inte. 
Tanden förklarar också senaste tiden gnagande och sicklande, men trodde inte att det skulle vara tänderna redan. 


Vänner

Hur börjar man ett inlägg om vänskap? Jag sitter och börjar skriva, tar bort och börjar om. För hur beskriver man allt vad vänskap är? Hur mycket jag saknar mina vänner när vi inte ses på länge? Hur glad jag blir för deras framgång och lycka? Och hur jag lider med dem när det går ont?

Det jag egentligen vill komma till är att jag har otroligt fina vänner i min närhet. Även om det blir allt för länge sedan vi ses vet jag att jag har deras stöd och kärlek och jag hoppas/tror att de känner detsamma. Oavsett om mina vänner funnits sen barnsben eller kommit in i mitt liv på senaste tiden och allt där emellan är jag otroligt tacksam för alla er mina vänner. 

4 månaders

Idag har vi varit hos BVC för 4 månaders kollen. Noel är 68 cm och väger 7365 gram. Han är mindre än Samuel var. Ska bli kul att se om det fortsätter så. 


Virkade dukar

Jag har verkligen snöat in på att virka dukar. Och jag är inte direkt intresserad att använda dem som dukar. 


Den här godingen ska jag spänna upp till en drömfångare. Ska bara hitta rätt ram. 

Och denna är mina senaste skapelse. Sen ska få pryda min rygg på en tröja. Nu hoppas jag att tid kommer och att det blir bra. 

Noel 4 månader.

Efter en att ha spenderat hela maj månad hemma är Samuel överlycklig att få gå på dagis och för att vara ärlig så njuter jag lite extra av tiden som jag får tillsammans med Noel. Det blir väldigt intensivt med båda hemma och ja, mest blir det att försöka få ordning på vardagen. 

Noel har hunnit fylla 4 månader och Är mest go och glad. Det ska bli spännande att se hut lång han är och vad han väger.  Jag misstänker att en tand kan vara på väg, men än har jag inte sett den. Vi har prövat hoppgungan och den älskar han. Vi har också börjat låta han få smakisar stora som en halv lillfingernagel. Det går hem. 


Sista kvällen

...som jag är 28. Nytt år och nya utmaningar. Jag tackar för detta år och välkomnar det nya. 


~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0