Förkylningstider

Då var det dags igen. Jag tycker vi går från den ena förkylningen till andra. Nu är Noel tussig. Vi har flera nätter bakom oss med dålig sömn eller knappt någon sömn alls och det verkar fortsätta på det viset. Turligt nog är Samuel frisk än så länge. Nu ska jag försöka sova och förhoppningsvis få en lugn natt. 

Vi lever.


Veckorna och månaderna rusar fram. Noel är 9,5 månad och en riktigt charmig busunge. Han har redan börjat ta några steg själv, han försöker bemästra konsten att krypa och han jollrar glatt. Idag upptäckte jag att hans sjunde tand är på väg fram. 

Samuel utvecklas med stormsteg. Hans tal är på gång, men fortfarande inte i fas. Vi använder tecken som stöd och han försöker göra de olika tecknen. Han är väldigt omtänksam och här hemma kramas och pussas vi ofta. Han är en riktig liten upptäckare och älskar att pröva nya saker. 

Det finns så mycket jag vill skriva om och jag hoppas att jag får alla minnen nerskrivna inom en snar framtid. För mest av allt kommer jag lägga min tid på mina älskade pojkar. 

~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0