Nya detaljer

Jag hittade så fina prints för ett tag sen. Beställde två och fick två små bonusar. Ska införskaffa ramar och sen ska de upp i pojkarnas rum. Eller Samuelss rum. Noel bor ju inne hos oss fortfarande. 
  Jag köpte dessa på alkemistens webshop. 

1 år och lite till

Det känns som om ett år har sprungit fram väldigt fort. Mycket fortare än samuels första år och det tyckte jag gick fort. Noel har börjat gått lite och blir väldigt stolt när han vågar och lyckas. 
Han älskar tittut och att upptäcka allt. Här ovan har han lånat sin kusins babyskydd. 
Överlag tycker jag att det varit mycket sjukdomar över året och det har fortsatt i januari och februari. Jag hoppas att våren innehåller fler friska dagar. Att pojkarna är sjuk tär hårt på mig och jag mår väldigt dåligt. Det känns som jag inte hinner återhämta mig innan nästa sjukdom kommer, men jag är tacksam för alla dagar som pojkarna mår bra. 
En annan sak jag upplevt under detta år är den kärlek som finns mellan bröderna. Så självklar och så omtänksam. Samuel hävdar att Noel är "min bebis" och vill gärna bära/hålla lillebror. Noel kryper ofta in till storebror och ska upp till honom i sängen. Allt storebror gör är spännande. 


Samuel överraskar oss ofta med nya ord och meningar. Han är väldigt bestämd och vill gärna styra här hemma. Vi blir fortfarande mycket testade om vad han får och inte får. Han vill gärna blåsa och trösta om vi gör oss illa. Han älskar att busa och bus blir det mest varje dag. 

Ibland får jag känslan av en liten tonåring. Han har gått från ett litet barn till en storkille. Han kan och visar så mycket. 


~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0