Språket

Samuels språk verkar ha lossnat och han säger gärna sina favoritramsor, vad han vill ha och vad han inte vill. Det känns jättestort! Jag är så glad att vi har ännu ett sätt att kommunicera.

En annan som pratar här hemma är Noel och det är verkligen hela tiden. Nya ord och meningar. Ibland önskar jag nästan att han skulle vilja vara lite tystare, men men det är så roligt att få vara med om den här fasen.

Det är så stor skillnad i språket när det gäller pojkarna. Samuel som kämpar och Noel som det bara rinner ut ord ur.
Jag hoppas dom ska kunna trigga varandra till att utveckla språket mer.

Upp och ner

En känslornas helg. Igår bröt jag ihop och grät. Sörjde allt som inte blev och inte kommer bli, men klev upp starkare idag.
Jag tror det är viktigt att låta sorgen finnas och sedan se allt vackert jag har. Jag har två pojkar som jag älskar av hela mitt hjärta och jag har en man som finns där och stöttar mig när vardagen blir för tung. Jag är lyckligt lottad även om allt inte blev som jag trodde.

Idag är en bättre dag. En stökig dag med sängbyte för båda pojkarna, men jag tror alla blev väldigt nöjd. Samuel har sagt flera gånger att han ska sova och krupit upp i sin säng. Och älskade lilla Noel har bytt bort spjälsängen mot en juniorsäng. När blev han så stor?

Vi hann även med en liten tur till Frösö strand. En liten lagom skogsutflykt.

~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0