En vanlig vabdag

Sakta blir jag piggare igen. Har försköt fylla dagarna med något som ger mig energi varje dag, men utan att ställa krav på mig själv. Även om natten varit dålig pga Noels hosta är jag rätt pigg. Beslutade att noel var för tussig för dagis så vi har en lugn hemmadag. Farten och orken på Noel är den vanliga förutom allt snor och hostande. Längtar till sommaren så vi kanske slipper dessa evighetsförkylningar. 


Samuel verkar njuta av att bara vara ledig och passade på att krypa upp i mitt knä. Så nu sitter han med ipaden och jag får kramas. 

Noel lyckades ramla när jag var på toaletten. Hör att han är ledsen och skyndar mig blir klar. När jag kommer i vardagsrummet sitter Noel i väskan med kläder och spelar iPad. Samuelstårbredvid och förklara hur han ska göra. Det värmde hjärtat så mycket. Jag vet att tolka och förstå andras känslor och uttryck är svårt för många med autism, men även att många av dom har en stor empati för andra när de väl förstå. Samuel har väldigt stor empati och tröstar mig och lillebror när han kan. Oftast på sitt egna kluriga sätt. 

Nu ska jag se klart på Nicke nyfiken med barnen. Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0