Livet rullar på

Ibland saknar jag att skriva, ibland vet jag inte om vad jag vill skriva eller hur mycket jag vågar dela. 


Livet har rullat på ganska fort ett tag och igår såldes lägenheten. Ett stort steg. Det känns skönt att det gick så fort och samtidigt vemodigt. Det har ju varit vårt hem. Ett hem vi älskat. Och den det märks tydligast på är Samuel. Han längtar hem till lägenheten där vi inte bor. Igår hämtade jag massa saker så han skulle känna sig mer som hemma här hos mormor och morfar. Jag hoppas att det hjälper.
Sedan tror jag att det kommer bli bra när han väl får sitt nya rum med siba saker i huset. 

Samuel utvecklas med stormsteg och han överraskar oss ofta. Ett tag har han berättat att han behöver mig när han inte vill vara på dagis och när jag var sjuk satt han vid min sida och sa jag tycker om dig. Han är en så fin och omtänksam pojke. Det värmer mig mycket när han uttrycker vad han känner. 

Noel är mest känd som vårt lilla monster då han vefinner sig mitt i trotsen. Det är krig om det ena än det andra. Men så vänder han och blir vår lilla mysplupp istället. Han är väldigt företagsam och pröva mycket. Roligast är att klättra eller pumpa ur all tvål ur behållaren. Han älskar verkligen när Samuel och han leker och skulle vill vara mer med sin storebror. Oftast hottar jag båda barnen på samma avdelning på dagis, trots att de går på varsin. Det är syskonkärlek. 

Vad kan man annars skriva om livet?
Att jag funnit lusten att pyssla igen och försöker hitta några tillfällen varje vecka, att jag haft lyxen av en utekväll med goda vänner eller att jag fortfarande är tokigt kär i min man? Ska visa lite pyssel längre fram, men nu väntar en ledig lördag med korvgrillning. Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0