Träningsuppdatering.

Ibland känns det som jag är blind för min egen förändring. Även om vågen just nu inte visar något större resultat, -5 kg, så tycker jag ändå att jag känner mig starkare, orkar springa längre och pressa mig själv mer. Sen finns det dagar när inget fungerar och när jag helst vill sluka allt godis som finns hemma, men mitt i den känslan gör jag ändå bättre val än innan. 

Jag äter inte lila mycket godis som innan och ibland lyckas jag låta bli helt. Har en ny invägning i slutet av mars så får vi se vad dem säger. Förutom 5 kilo lättar har 4% med fett försvunnit från min kropp. 


Alltså Noel pratar

Noel säger det mest oväntade sakerna. När han badade idag tittar han på mig och säger "mamma, jag fisken". Det går en stund och jag hämtar en leksaksdinosuarie och Noel tar den. "Bita här" och lägger dinosauriens min mot sin fot. Man inte annat än att skratta. 

Ensam hemma med pojkarna

Vad jag har oroat mig för att vara själv med pojkarna i helgen. Största rädslan var nog dålig sömn, men dom har sovit riktigt bra. Noel sova 19,15-5,00 i natt. Samuel kom och kröp ner i sängen vid ca 1.30 och somnade om. Så efter dessa två nätter är jag ändå rätt utvilad. Vi har passat på att mysa, umgås och njuta av att vata ledig. Lite trots och meningsskiljaktigheter, men det hör ju toll. Nu väntar söndagen på att fyllas med aktiviteter och massa mys.

Dagens lärdom till mig själv.

En sak som jag lärt mig om mig själv på sistone är att jag begränsar mig själv. Jag säger och tänker att jag kan inte eller jag orkar bara så mycket. Jag inser att den inställningen ställer till det för mig. 


Idag när jag klev upp på bandet för att springa valde jag att tänka annorlunda för att vara jag. Klart jag orkar lite till. Undra om jag orkar springa 2 minuter till? Jag prövar. Klart jag orkar springa till låten är slut eller det slår över till en ny kilometer. Jag höjde både farten och orkade springa mycket längre tid innan jag behövde gå. Och ja, det var jobbigt. Det går inte att förneka. Men istället för att säga att jag orkar inte, kan inte eller det går inte. Så hejade jag på mig själv. Det här klarar du. Du är stark. Nu är det inte långt kvar. Heja. Och set hjälpte. Jag höjde farten rejält sista 3-400 meterna bara för att se om det gick och det gjorde det! 

Så ny bästa tid. 5 km på 39:57 minuter! Är så nöjd och peppad. Snart orkar jag springa hela sträckan! 

Så dagens lärdom är att vara snäll och peppa sig själv istället för att sätt begränsningar och säga att det inte går!

Vab

Här har det varit vab till och från sen före jul och det är bara Noel som drabbas. Det har tagit mycket energi och värst är att det aldrig känns som det blir bättre, men nu hoppas vi att det har vänt. I morgon väntar jobb och dagis. Sedan träning. 


Har tränat i kväll och jag överraska mig själv med att orka tyngre vikter än jag gjort innan. Vilken pepp! Kanske beror det på att vi fått sova bättre på sistone? Såg även mig själv i spegeln när jag tränade och tyckte jag såg resultat. Ska försöka fånga det på bild framöver. Det bästa med dagens träning var nog alla skratt! 

En liten snabb uppdatering blev det. 

~ Erikssonskan ~

En vanlig 2-barns mamma i Jämtland. ❤️ Samuel - 2012 ❤️ Noel - 2015

RSS 2.0